11°C kapalı

11°C kapalı

“Gönülden gönüle köprüler kuruyoruz”

1 Eylül 2023 Cuma

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın güngörmüşlerle kahvaltı buluşmasında Karakeçili, Üçtutlar ve Akkent Mahallesi sakinlerini ağırladı. Başkan Aşgın “Bir taraftan şehrimizi imar ve ihya ederken öbür yandan gönülden gönüle köprüler kuruyoruz.” dedi.

Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği güngörmüşlerle kahvaltı buluşmaları devam ediyor. Başkan Aşgın bu kez de Karakeçili, Üçtutlar ve Akkent Mahallesi sakinlerini ağırladı.  Programa Karakeçili Mahallesi Muhtarı Mehmet Aydın, Üçtutlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bölükbaş ve Akkent Mahallesi Muhtarı Necip Güler de katıldı.

Güngörmüşlerle birlikte kahvaltı yapıp sohbet eden Başkan Aşgın, tüm belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra gönüllere dokunan çalışmaları da ihmal etmediklerini dile getirdi. Başkan Aşgın “Şehrimizi imar etmek için ihya etmek için birçok çalışma yapıyoruz.  Bir taraftan şehrimizi imar ve ihya ederken öbür yandan gönülden gönüle köprüler kuruyoruz.” dedi.

“Halkımızın duasına talibiz”

15 mahallenin tamamından muhtarlarla işbirliği içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Aşgın,  yaptıklarını hizmetlerde halkın duasına talip olduklarını söyledi.  Başkan Aşgın “7’den 70’e biriz ve beraberiz, herkese dokunan hizmetlerimizle halkımızın duasına talibiz. Bu dualar sayesinde gönüllere dokunan hizmetlerimize devam ediyoruz.  Bütün bunlar tabii ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde oluyor. Onun vizyonu bizim vizyonumuz, onun yürüdüğü yol bizim yolumuz. Bu anlamda ne yağacağımızı ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Araya siyasi bir ikbal koymadan, dünyevi bir çıkar menfaat koymadan, Rabbimizin rızası, milletimizin duası için çalışıyoruz.” dedi.

Golf aracıyla millet bahçesini gezdiler

Etkinliğe katılan güngörmüşler de Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Kahvaltıya katılan misafirler daha sonra Başkan Aşgın’ın sürdüğü golf aracı ile millet bahçesini, ardından Çoruminia’yı gezme imkânı buldu.

Foto Galeri