13°C kapalı

13°C kapalı

Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı

14 Aralık 2022 Çarşamba

Çorum Belediyesi Personel Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sözlü sınav sonuçları açıklandı.

27 Eylül 2021 tarihinde Anadolu Üniversitesi tarafından yapılan yazılı sınavın ardından başarılı olan personel, 7 Aralık 2022 tarihinde sözlü sınava tabi tutuldu. Yapılan sözlü sınavın ardından Birsen Afacan, Çiğdem Özer, Şaban Piyan, Nurettin Koçak ve Zeycan Gezici şef kadrosuna yükselirken Fatih Kocabaş ise Veteriner Sağlık Teknikeri olmaya hak kazandı.

Foto Galeri

Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı Görevde Yükselme Sözlü Sınav Sonuçları Açıklandı