Çözüm Merkezi

1°C hafif kar yağışlı

Grup Ayna Çorum’da Konser Verdi

24 Temmuz 2022 Pazar

37. Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali etkinlikleri çerçevesinde Ayna, Çorum’da konser verdi.

Belediyemiz tarafından fuar alanında düzenlenen konsere Çorumluların ilgisi yoğun oldu. Ayna Grubunun solisti Erhan Güleryüz’ün sevilen şarkılarını seslendirdiği konserde Çorumlular, zaman zaman Güleryüz’ün söylediği şarkılara eşlik etti. “Ölünce Sevemezsem Seni, Ceylan, Gelincik” gibi sevilen şarkılarını alandaki tüm seyircilerin oluşturduğu koro ile birlikte seslendiren Ayna Grubu müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

“Erol abiyi çok özlüyoruz”

Çorum’da olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Ayna grubu kurucusu Erhan Güleryüz, “Uzun zamandır görüşmüyoruz. Çok güzel bir akşam olacak. Çorum benim için özel ve değerli bir il. Çok sevdiğim, canım ağabeyim Erol Olçok’un memleketi. Onu çok özlüyoruz. Mekanı cennet olsun. Bu ülkeye hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacak. Bizi buraya davet eden belediye başkanımıza teşekkür ederiz.” dedi.

“Gençleri seviyoruz”

Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın da, gençleri çok sevdiklerini belirterek, “Bunun nişanesi olarak değerli sanatçıları gençlerimizle ve Çorumlularla buluşturuyoruz. Son derece mutluyuz. Bugün ülkemizdeki en önemli gruplardan, sanatı ile, duruşu ile sanatçının nasıl olacağını gösteren ekibimize teşekkür ediyoruz. Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz. İşiyle alkışı hak ediyorlar.” diye konuştu.

Foto Galeri

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler