15°C parçalı bulutlu

HİF'DEN BAŞKANA  KUPALI TEŞEKKÜR

HİF'DEN BAŞKANA KUPALI TEŞEKKÜR

2 Ağustos 2011 Salı

Çorum Amatör Futbol Camiası İlimiz Minikler Futbol Turnuvası`na verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür etti.

Dün Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret eden Gençlik Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Çorum Şubesi Genel Başkanı Sefer Kurtaran, ile HİF İl Temsilcisi ve ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Aylar, Külcü`ye teşekkür amacıyla kupa takdim ettiler.

HİF İl Temsilcisi ve ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Aylar bu kupanın Türkiye Futbol Federasyonu tarafından özellikle gönderildiğini belirterek ” Bu kupa HİF Kupasıdır (Herkes için Futbol) HİF Futbol Federasyonu tarafından herkesi futbola özendirmek amacıyla kurulmuştur. Çorum`da bu kupayı en çok Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü hak etmektedir. Bu vesileyle bizde kupayı asıl sahibine teslim etmiş olduk”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`de yaptığı konuşmada bu jestten dolayı misafirlerine teşekkür ederek kendilerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Amatör Futbol Camiasına destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Çorum Amatör Futbol Camiasının Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye yaptığı ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Belediyespor Kulüp Başkanı olan Zeki Gül de hazır bulundu.