25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

İbadethanelerin temizliği Çorum Belediyesi’ne emanet

29 Ağustos 2022 Pazartesi

Çorum Belediyesi, cami, mescid, Kur’an kursları, park bahçelerdeki mescitler, türbelerin temizliğini yıl boyu sürdürüyor. Belirli aralıklarla yapılan temizliklerle ibadethaneler gül kokularıyla yıkanıyor.

Çorum genelindeki cami, mescid, Kur’an kursları ve türbelerin temizliğini Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle yıl boyu sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, yaptıkları çalışmalarla Çorum halkının duasına talip olduklarını vurguladı. Aşgın, “Temizlikte adından sıkça söz ettiren şehrimizin ibadethanelerinin de tertemiz olması için çalışıyoruz. Cami, mescid, Kur’an Kursu, türbe gibi toplam 162 yeri temizliyoruz” dedi.

Foto Galeri