18°C parçalı az bulutlu

18°C parçalı az bulutlu

İLÇELERİMİZLE ÇORUM’U AYNI GÖRÜYORUZ

20 Haziran 2011 Pazartesi

Çorum`un Sungurlu esnafı, kendilerine asfalt yapımında destek olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ettiler.

Tahıl Pazarı ile Sungurlu Sanayi Sitesi`nin asfaltını tamamlayan Çorum Belediyesi`ne esnaftan teşekkür geldi. Uzun zamandır bekledikleri ve büyük sıkıntı yaşadıkları asfaltın Çorum Belediyesi`nin katkıları ile yapılmasının esnafın mağduriyetini giderdiğini belirten Sungurlu esnafı, “Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ediyoruz. Mağduriyetimizi giderdi. Ağabey belediyeciliği tüm Türkiye`ye gösterdi”; şeklinde konuştular.

Sungurlu ilçesinin asfaltına destek olan Başkan Külcü, Sungurlu`ya giderek çalışmaları yakından inceledi. Başkan Külcü ile birlikte Sungurlu Belediye Başkanvekili Veysel Dorukoğlu, Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Alper Zahir, Belediye Meclis Üyeleri Ahmet Özler, Muharrem Uzunoğlu, Elvan Zorlu, AK Parti Sungurlu İlçe Başkanı Muharrem Çuhacı, Sungurlu Belediye Meclis Üyeleri ile İlçe teşkilatı katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi`nin imkanları ölçüsünde diğer ilçelere yardım edeceklerini söyledi.

Başkan Muzaffer Külcü, Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda Çorum`un ilçe ve belde belediyelerinin alt yapı ve yol yapım çalışmalarına destek olduklarını ifade ederek, “Çorum`u marka şehir yapmak adına, ilçe ve belde belediyelere gereken yardımları yapmaya çalışıyoruz. Biz Çorum`u bir bütün olarak görüyor ve çalışmalarımızı bu çerçevede yapıyoruz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde tüm ilçelerimize yardımlarımız sürecek”; diye konuştu.

Sungurlu Belediye Başkan Vekili Veysel Dorukoğlu, Çorum Belediyesi`nin desteği ile ilçenin sıkıntılarını birer birer çözüldüğünü belirterek, “Çorum Belediyesi ağabeylik yaparak tüm ilçelerimize destek olması bizi onurlandırmıştır. Çorum Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz”; diye konuştu.

Vatandaşlardan Külcü`ye sıcak karşılama

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek için Sungurlu`ya giden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Sungurlu halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Çorum`daki çalışmaları ile gurur duyduklarını ifade eden vatandaşlar, “Çorum`un yanı sıra ilçeleri de unutmayarak destek olan Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye teşekkür ediyoruz. Muzaffer Külcü ile Çorum adını tüm Türkiye`ye gururla duyuracak”; dediler.