18°C az bulutlu

18°C az bulutlu

İlköğretim Öğrencileri Belediyeyi Tanıyor.

21 Nisan 2010 Çarşamba

Belediyemizin dünkü ziyaretçileri 23 Nisan İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileriydi. İlk olarak Başkan yardımcısı Turhan Candan`ı makamında ziyaret eden minik öğrenciler daha sonra Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ü makamında ziyaret ettiler. Gül, öğrencilerin Çorum Belediyesini daha yakından tanıyabilmeleri için ilk olarak Başkanlık makamından başlayarak Bilgi İşlem Müdürü Cengiz Özkader`le birlikte Belediyenin çeşitli birimlerini gezdirdi.

Sınıf öğretmenleri İdris İşbakan`la Belediyeye gelen 23 Nisan İlköğretim Okulu 4/C sınıfı öğrencileri daha sonra belediyenin çeşitli birimlerine giderek derslerine konu olan Belediyeyi yakından tanıma fırsatı buldular.

Minik öğrencilerin gezisi Belediye Kültür Sosyal ve İşler Müdürlüğünde son buldu. Burada Müdür Mustafa Ercan tarafından karşılanan öğrenciler hem yorgunluklarını giderdi hem de kendilerine müdürlük personeli tarafından ikram edilen meyve suyunu afiyetle içtiler.