Çözüm Merkezi

Çorum Hava Durumu

Çorum

8°C kapalı

İzinsiz kıyma çekenlere zabıtadan sıkı denetim

10 Temmuz 2022 Pazar

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, izinsiz kıyma çekimi yapan işyerlerine baskın yaptı. Denetimler sonucu yaklaşık 15 iş yerine tutanak tutuldu.

Zabıta denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Her Kurban Bayramında mahalle arası ve izinsiz işyerlerinde kıyma çekimi yapanlara yönelik Zabıta ekipleri tarafından denetim yapıldı. Denetimlerine devam eden Zabıta ekipleri, vatandaşların sağlığı ile oynayanlara göz açtırmıyor. Yaklaşık 15 iş yerine baskın yapan Zabıta ekipleri, hijyensiz olması ve izinsiz kıyma çekimi yapması sebebiyle tutanak tuttu. Kurban hizmetlerinin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için tüm tedbirleri alan Belediyemiz her türlü ihbarı değerlendiriyor, gerekli çalışmaları yapıyor.

Foto Galeri

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler