KADIN KÜLTÜR MERKEZİ’NDEN HER ÇARŞAMBA SEMİNER

16 Eylül 2011 Cuma

Belediyemiz Aile Eğitim Merkezi her Çarşamba günü seminer düzenliyor. Çarşamba seminerlerinin bu haftaki konusu “Genital Bölge Enfeksiyonları”; idi. Sağlık İl Müdürlüğü Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Şubesi eğitimcileri tarafından, cinsel yolla bulaşan hastalıklar konusunda katılımcı hanımlara bilgiler verildi.

Hanımların ilgisinin yüksek olduğu Çarşamba seminerleri her hafta saat 14.00`da Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nde gerçekleştiriliyor. Seminerler, tüm hanımların katılımına açık tutuluyor.