14°C hafif yağmur

14°C hafif yağmur

Kardeş belediyemiz ilgi odağı olmaya devam ediyor

29 Eylül 2023 Cuma

Çorum Belediyesi’nin kardeş belediyelerinden KKTC’nin Beyarmudu Belediyesi, yoğun ilgi görmeye devam ediyor. KKTC’de çok kritik bir noktada yer alan Beyarmudu’na Türkiye’den çok sayıda siyasi, ziyaretlerini sürdürüyor.

Son olarak TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı, önceki dönem TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, beraberinde komisyon üyeleriyle Beyarmudu’nu ziyaret ederek bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Kardeş Beyarmudu Belediye Başkanı Bülent Bebek ve TC Lefkoşe Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun da eşlik ettiği ziyarette konuşan Oktay, “Pile yolundaki çalışmaları yerinde incelemek istedik. Olayın aslını Kıbrıslı Türk kardeşlerimizden dinledik.Bize düşen, bu insani projenin tamamlanmasıdır. BM Barış Gücü de dahil onlara da düşen aynı şeydir aslında. Bu proje bir barış projesidir ve hep birlikte tamamlamamız ve gurur duymamız gereken bir projedir.” diye konuştu.

Foto Galeri

Kardeş belediyemiz ilgi odağı olmaya devam ediyor Kardeş belediyemiz ilgi odağı olmaya devam ediyor Kardeş belediyemiz ilgi odağı olmaya devam ediyor