23°C kapalı

23°C kapalı

“Kavramsal Dönüşümler” Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

16 Kasım 2022 Çarşamba

Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım Ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü’nde görev yapan Doç. Dr. Muteber Burunsuz’un eserlerinden oluşan sergi, sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılış törenine Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Kır, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılışında konuşan Başkan Aşgın,  Çorum Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerine büyük önem verdiklerini dile getirerek 2022 yılı içerisinde açılan 10’uncu serginin açıldığını ve bu sayının artacağını dile getirdi. 4 tane ödülü bulunan, ulusal ve uluslar arası birçok sergi açan Doç. Dr. Muteber Burunsuz ve yüksek lisans öğrencilerinin hazırladığı sergisini açmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Sergi Salonunun resmi sanat müzesi statüsü kazandığını ve uzun yıllar eserleri sergileyeceğini de kaydetti. Başkan Aşgın, serginin hazırlanmasından bugüne gelmesinde emeği olanlara teşekkür etti.

Galeride bulunan eserler hakkında bilgi veren Doç. Dr. Muteber Burunsuz, yüksek lisans öğrencilerinin farklı tekniklerle atölye derslerinde üretildiğini kaydederek, sergide desteği bulunan Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

Foto Galeri