12°C kapalı

12°C kapalı

KENT TEMİZLİĞİ KENDİ ARAÇLARIMIZLA YAPILACAK

26 Mayıs 2011 Perşembe

Belediye, Temizlik İşleri Müdürlüğü`ne aldığı 52 adet temizlik kamyonu için teslim töreni düzenledi. Temizlik İşleri Müdürlüğü`nde gerçekleştirilen teslim törenine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yanı sıra AK Parti Milletvekili adayı Salim Uslu, Belediye Başkan Yardımcıları ve belediye çalışanları katıldı.

Törende konuşan Başkan Külcü, yeni temizlik kamyonu almayı daha önceden kararlaştırdıklarını dile getirerek, temizlik araçlarını kiralamak yerine, alımını yapmayı uygun gördüklerini vurguladı. Attıkları her adımın hesabını 3-4 kez vereceklerini ancak kararı belediye çalışanları olarak hep birlikte alacaklarını anlatan Külcü, “Biz el ele çalıştığımızda Allah gücümüzü arttıracaktır. Çorum`da yaptığımız çalışmalar adına bir çok tebrik aldık. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığımız işin Çorum`un her bölgesinden fark edildiğini söyledi. Hizmette yakaladığımız kalite fark ediliyor. Büyük bir kamuoyu desteği alıyor. Yapılan tüm çalışmalar için, ekibimi kutluyorum”; şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Salim Uslu bir konuşma yaptı. Uslu, yeni araçlar için “temiz Çorum imajına uyan araçlar alındı”; ifadesini kullandı. Çorum`a yapılan övgülerin kendiliğinden olmadığını söyleyen Uslu, “Çorum Belediyesinde hizmet aşkı var. Çorum sevdalısı çalışanları yürekten kutluyorum”; diye konuştu.

Programda konuşmaların ardından kurban kesildi. Kurban kesiminin ardından ise Başkan Külcü ve Milletvekili Adayı Salim Uslu araçların anahtar teslimini yaptı. Başkan Külcü, 20 kamyonun alındığını, 8 kamyonet, 4 süpürge kamyonu, 6 pikap, 14 adette Fen İşleri Müdürlüğü`ne kamyon, dozer, kepçe alımı yapıldığını bunların ise henüz teslim edilmediğini ve ileriki aylarda teslim edileceğini ifade etti. Ayrıca Külcü, yeni alınan araçlar için aylık 170 bin TL taksit ödeyeceklerinin altını çizdi.