10°C parçalı bulutlu

10°C parçalı bulutlu

KISAPARMAK ÇORUMLULARI COŞTURDU

5 Ağustos 2011 Cuma

Ramazan ayı kültür etkinlikleri çerçevesinde Ramazan Sokağında sevenleri ile buluşan ünlü türkücü Fatih Kısaparmak söylediği birbirinden güzel türkülerle vatandaşları coşturdu.

Meydan Cami yanında kurulan Çorum Belediyesi Ramazan Sokağında sahne alan Fatih Kısaparmak, Çorum`da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek başladığı konseri yaklaşık 2 saat sürdü.

Fatih Kısaparmak konserine AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başkan Yardımcıları Nurettin Karakaya, Zeki Gül, Alper Zahir, Turhan Candan, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan Sokağını dolduran binlerce kişi ünlü türkücü Fatih Kısaparmak`ın söylediği türkülerle zaman zaman hüzünlenirken, hareketli türkülerde ise bol bol halay çekip eğlenme fırsatı buldular.

AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu, konser sonunda ünlü türkücü Fatih Kısaparmak`a çiçek takdim etti.

Ünlü türkücü Fatih Kısaparmak`ın verdiği konser sonunda yapılan havai fişek gösterisi renkli görüntülere sahne oldu.

Meydan Cami önünden atılan havai fişekler hoş görüntüler oluşturken, gösteri vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü türkücü Fatih Kısaparmak`ı dinlemeye gelen AK Parti Çorum Milletvekili TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Özellikle çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Uslu ve Külcü, çocuklarla bol bol fotoğraf çektirirken, vatandaşlarla da sohbet ettiler.