11°C kapalı

11°C kapalı

KKSM’de yeni dönem kurs kayıtları başladı

31 Ağustos 2023 Perşembe

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde yeni dönem kurs kayıtları başladı.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri birbirinden farklı kurslarla kadınların yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

Çorum Belediyesi tarafından hizmete sunulan 8 adet Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde kültürel ve sosyal faaliyetlerin dışında yeni dönemde de el sanatları, yemek, dikiş, yabancı dil, güzellik ve saç bakım, spor, resim, müzik ve kültür kurslarına kayıt yapılabilecek.

Kurslara katılmak isteyenler, kadın kültür ve sanat merkezlerinden kayıtlarına bizzat başvurarak yaptırabilecek.

Foto Galeri