15°C kapalı

15°C kapalı

KÜLCÜ İRANLI MESLEKTAŞLARINI AĞIRLADI

2 Mayıs 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü İran`dan gelen Belediye başkanlarını konuk ederken, konuk başkanlara Çorum hakkında bilgi verdi.

Erdemli Makinenin davetlisi olarak Çorum`a gelen Belediye Başkanları İran İran Şabstar Belediye Başkanı Aliekber Mosvyan, Şandabad Belediye Başkanı Hossein Toloueı Heris, Tabriz Vali Yardımcısı Seyedrahman Norsani`den oluşan ekip Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Konuk Belediye Başkanlarına Çorum hakkında geniş bilgiler veren Başkan Külcü, Çorum`da yaptığı çalışmaları ve gelecekteki projelerini anlattı. Külcü, konuk ettiği Belediye başkanlarına Çorum Leblebisi ile Belediyenin çıkardığı kitaplardan oluşan bir set hediye etti.