19°C az bulutlu

19°C az bulutlu

Külcü, Türkiye Halter Şampiyonasını Çorum’a istedi.

24 Ocak 2011 Pazartesi

Belediye Başkan Yardımcısı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Zeki Gül, Halter Federasyonu Başkanı Dr.Hasan Akkuş`la bir görüme yaptı.

20 Ocak 2011 tarihinde Türkiye Halter Federasyonu`nun Ankara`da yapılan Mali Genel Kuruluna delege olarak katılan Zeki Gül, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün talimatıyla Halter Federasyonu Başkanı Dr.Hasan Akkuş`dan 2011 yılında yapılacak Türkiye Halter Şampiyonasının Çorum`da yapılmasını istedi.

Zeki Gül, Federasyon Başkanı Akkuş`a Başkanı Muzaffer Külcü`nün selamlarını ve davetini iletip Çorum`da yapılacak bir Türkiye Şampiyonasına Belediye olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Bunun üzerine Hasan Akkuş, bu nazik davetlerinden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür ederek Türkiye Halter Şampiyonasını Çorum`da yapabileceklerini daha önce Çorum`da yaptıkları şampiyonalarda da tüm Çorum`un iyi bir ev sahipliği yaptığını dile getirdi.

Burada Türkiye Halter Federasyonu Genel koordinatörü Naim Süleymanoğlu ve koordinatör Halil Mutlu`yla da görüşen Zeki Gül, her iki efsane sporcudan da Çorum hakkında övgü dolu sözler duydu. Naim Süleymanoğlu, Halter federasyonunun milli takım kampları için genelde Çorum`u tercih ettiğini kaydederek, ” Çorum`da yakın ilgi görüyoruz. Bu nedenle tercih sebebimiz Çorum oluyor”; diyerek tüm Çorum halkına selamlarını iletti.