9°C kapalı

9°C kapalı

KÜLCÜ, YALÇINTAŞ İLE BAHADIROĞLU’NU AĞIRLADI

9 Mayıs 2011 Pazartesi

Belediyemiz ile Dil ve Edebiyat Derneği Çorum Şubesi işbirliğiyle düzenlenen “Çorum 1. Kitap ve Kültür Günleri”;nin önemli konuklarını ağırladı. Konferans vermek üzere Çorum`a gelen Prof Dr. Nevzat Yalçıntaş ve Yavuz Bahadıroğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş 22. Dönem Milletvekili olarak birlikte çalıştığı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün Çorum`a çok şeyler kazandıracağını belirterek, “Çorum iyi bir karar vererek Sayın Külcü`yü başkan seçmiş. Zaten çalışmalardan da görülüyor ki Başkan Külcü halkın beklentilerini boşa çıkarmamış. Çorum çok gelişmiş ve yaşanabilir bir il. Çorum`da bulunmaktan mutlu oldum”; dedi.

Pazar günü ise Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün konuğu Yavuz Bahadıroğlu oldu. Bahadıroğlu Çorum`un her geçen gün adından söz ettirdiğini belirterek, “Çorum hızlı büyüyen ve gelişen bir il. Türkiye`nin ender temiz illerinden birisi. Bugün Çorum`da olmaktan mutluluk duydum. Her geldiğimde Çorum`a daha gelişmiş görmekten kıvanç duydum”; şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise her iki konuğu ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ederek, “Değerli bilim adamlarının insanlarımıza çok değerli bilgiler sunması bizim için sevinç kaynağı. Belediye olarak Kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Kitap Fuarı ile birlikte çok değerli bilim adamlarımızı konuk ederek Çorum`un kültürel alanına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda belediyemiz halkımızın hizmetinde olacak”; şeklinde konuştu.