9°C hafif yağmur

9°C hafif yağmur

KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİNDE SEMİNER

5 Mayıs 2011 Perşembe

Belediyemiz tarafından kısa bir süre önce Velipaşa Konağında kurulan Kadın Kültür ve Sanat Merkezinde `Sınav Kaygısı ve Sınav Döneminde Ailelerin Üzerine Düşen Görevler` konulu bir seminer verildi.

Belediye Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Aile Eğitim Merkezi aracılığıyla yapılan ve Psikolog Danışman Rehber Öğretmen Canan Özün`ün konuşmacı olarak katıldığı seminere bayanlar yoğun ilgi gösterdi.

Seminer öncesi Aile Eğitim Merkezi Müdiresi Betül Özüyağlı tarafından açılış konuşması yapıldı. Özüyağlı, Aileye yönelik faydalı bu tür seminerlerin ileri ki tarihlerde de devam edeceğini söyledi.

Psikolog Danışman Rehber Öğretmen Canan Özün`ün konuşmasını akıcı ve kalıcı bir tarzla yapması seminere katılanları memnun ederken katılımcılar Kadın Kültür ve Sanat Merkezi`nin bu tür programlara ev sahipliği yapmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade ettiler.