14°C kapalı

14°C kapalı

Kültür ve Sosyal İşler de dost uğurlaması

23 Ocak 2010 Cumartesi

Belediyemiz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışan iki personel emekliye ayrıldı.

Müdürlük personelleri emekliye ayrılan iş arkadaşları Sedat Damar ile Mustafa Akkaya onuruna bir yemek vererek uğurladılar. Dün öğle saatlerinde Cevher Sofra`da verilen yemeğe Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, Müdürlük personelleri ve Belediyeye 26 yıl hizmet ettikten sonra emekli olan Sedat Damar ve Mustafa Akkaya katıldı.

Duygulu anların yaşandığı yemekte Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan konuşmasında emekliye ayrılan Sedat Damar ve Mustafa Akkaya`ya bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederek bundan sonraki yaşantılarında başarı dileklerini iletti.