12°C hafif yağmur

12°C hafif yağmur

KUNDUZHAN MAHALLESİNDEN TEMİZLİK TEŞEKKÜRÜ

14 Nisan 2011 Perşembe

Belediyemizin Kunduzhan Mahallesindeki çöp varillerini kaldırarak yerine konteynır vermesi mahalle sakinlerini memnun etti.

Kunduzhan Mahallesi Muhtarı Kadir Akçal, mahalledeki çöp varillerinin toplanarak yerlerine konteynırların konulmasının çevre düzeni açısından güzel olduğunu belirterek, “Belediyemize teşekkür ediyorum. Mahallemizdeki varilleri kaldırdı. Variller pis koku yayıyordu, yeni kapaklı konteynırların gelmesi ile mahallemiz kokudan kurtuldu. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye Çorum`a ve mahallemize yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum”; diye konuştu.

Mahalle sakinleri de varillerin yaydığı pis kokudan kurtulduklarını ifade ederek, “Gecekonduların yoğun olduğu mahallemiz yıllardır alamadığı yatırım ve hizmetleri almaya başladı. Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`ye teşekkür ediyoruz. Bizi pis kokulardan kurtardı. Mahallemizde her gün yeni bir hizmet almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Belediyemizin çalışmalarını takdirle izliyoruz”; diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.