MEHMET AKİF’TE SONA YAKLAŞILDI

4 Ekim 2011 Salı

Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 1.600 metre uzunluğundaki caddenin baştan sona yenilendiğini söyledi. Yolun altyapısının da tamamen yenilendiğini belirten Külcü, “YEDAŞ da bizimle birlikte altyapı çalışmalarını yaparak elektrik kablolarını yeraltına aldı. Bu şekilde caddenin yağmur suyu borularını döşedik”; dedi.

Yaklaşık bir aydır altyapı ve üstyapı çalışmalarının devam ettiği Bahçelievler Mahallesi`ndeki Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde sona yaklaşılıyor.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Mehmet Akif Ersoy Caddesi`ndeki asfalt çalışmalarını inceledi. Külcü`ye AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Zahir, Nurullah Karakaya ve Turan Candan, Belediye Meclis üyeleri, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kaya ve belediye birim amirleri eşlik etti.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi`nde bir ayı aşkın süredir çalışmaların devam ettiğini ve artık sona doğru gelindiğini belirten Külcü, “1.600 metre uzunluğundaki yolun tamamını yeniledik. Yolun altını da üstünü de yeniledik. Bizimle beraber TEDAŞ da direkleri kaldırarak hattı yeraltına almaya başladı. Bir hafta on gün içerisinde son rötuşları yaparak çalışmaları bitirmiş olacağız”; dedi.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi`ne 6.200 ton asfalt, 21 bin ton da stabilize malzeme serdiklerini belirten Külcü, “Güzel bir yol oldu. Bahçelievler sakinlerine hayırlı uğurlu olsun”; şeklinde konuştu.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kaya da yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Külcü`ye teşekkür etti.