18°C az bulutlu

18°C az bulutlu

MİMAR SİNAN ESNAFI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

13 Haziran 2011 Pazartesi

Mimar Sinan Esnafı tarafından düzenlenen yemekte esnaflarla buluşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü,burada Mimar Sinan Mahallesi`ne yapılacak Bosna Parkının müjdesini de verdi.

Külcü, Bosna Parkı`nın sil baştan yapacaklarını belirterek, “Mimar Sinan Mahallesine ilk olarak sentetik çim sahayı yaparak hizmete açtık. Şimdi seçim vaatlerim arasında da olan Bosna Parkı`nın yapımı için çalışmalar tamamlanmak üzere. Kısa sürede burada park yapım çalışması başlayacak ve Mimar Sinan Mahallesi modern bir parka kavuşacak”; diye konuştu

Mimar Sinan Esnafı tarafından verilen esnaf yemeğinde yapılacak Genel Seçimler için de değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 12 Haziran`da istikrarın sürmesi için AK Parti`nin iktidara güçlü şekilde gelmesi gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti iktidarı ile milletin sönen ümitlerinin yeniden yeşerdiğini belirterek, AK Parti Hükümetinin 9 yılda Türkiye`ye ve Çorum`a çok şeyler kazandırdığını kaydetti.

Başkan Külcü, “İstikrarsızlığın toplumda dalga dalga yayıldığı bir ortamda Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan halkın ümitlerini yeniden yeşertti. AK Parti`nin adını millet koydu. Tabelasını bizler astık”; şeklinde konuştu.

Esnaf yemeğine Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Kent Konseyi Başkanı İsmail Akgöz, Belediye Meclis Üyeleri Osman Nuri Soyacak, Ekrem Demirten, Mustafa Dalamanlı, Gülabibey Mahallesi Muhtarı Hikmet Durgun, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Fevzi Şeker de katıldı.