10°C kapalı

10°C kapalı

“Mobil Çözüm Merkezi” hizmette

30 Kasım 2023 Perşembe

Çorum Belediyesi “Mobil Çözüm Merkezi” ile hizmeti vatandaşların ayağına götürüyor. Borç sorgulama, ödeme, istek ve şikâyetler konusunda mobil araçla vatandaşların işini daha da kolaylaştırıyor.

Çorum Belediyesi tarafından özel tasarlanan Mobil Çözüm Merkezi aracı ile belediyenin fatura ve vergi tahsilât işlemleri artık mahallelerde vatandaşların ayağına gidecek. Mobil Çözüm Merkezi görevlileri aynı zamanda vatandaşların istek ve şikâyetlerini de dinleyecek.  Mobil Çözüm Merkezi aracı her gün farklı bir mahallede, semt pazarlarının olduğu yerlerde bulunacak.

Mobil Çözüm Merkezlerinin semt pazarlarında faaliyete girdiğini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Hemşehrilerimiz hizmet aracımıza uğrayarak borç sorgulama, borç ödeme, talep ve şikâyet gibi temel hizmetlere ulaşabilirler. Mobil Çözüm Merkezimiz özellikle belediye binasına ulaşımda zorluk yaşayan vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak. Hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Foto Galeri

“Mobil Çözüm Merkezi” hizmette “Mobil Çözüm Merkezi” hizmette “Mobil Çözüm Merkezi” hizmette “Mobil Çözüm Merkezi” hizmette “Mobil Çözüm Merkezi” hizmette “Mobil Çözüm Merkezi” hizmette