27°C parçalı bulutlu

27°C parçalı bulutlu

Müftü ve Gül’den anlamlı ziyaret

23 Ocak 2010 Cumartesi

İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Sultan Ana Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Sultan Kümbet, tarafından davet edildikleri öğrenilen İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Zeki Gül, burada Kümbet tarafından karşılandılar. Sultan Ana Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde bulunan vatandaşlarla yapılan hoş sohbetten sonra birlikte Aşure yenildi. Müftü Ahmet Çelik ve Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün davetlerine katılmaları nedeniyle memnuniyetini dile getiren Sultan Kümbet “Bu önemli günlerde bizleri yalnız bırakmayan davetimizi karşılıksız bırakmayan sayın Müftümüz Ahmet Çelik ve Başkan yardımcımız Zeki Gül`e teşekkür ediyorum”; dedi.