9°C parçalı bulutlu

9°C parçalı bulutlu

MUSTAFA CİHAT’IN KONSERİ BUGÜN

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Ramazan Sokağı etkinliklerinde 15 Ağustos Pazartesi (bugün) Mustafa Cihat konseri yer alacak. Özellikle söylediği ezgilerle geniş bir hayran kitlesi oluşturan Mustafa Cihat`ın her biri birbirinden kıymetli sözleri ve müzikleri yer alıyor. Söylediği marşlarla insanlarda farklı duygular uyandıran Mustafa Cihat`ın konseri Meydan Camii yanında bulunan Ramazan Sokağı`nda saat 22.00`da başlayacak.

Sağanak yağış Gölge`nin gösterisini 21 Ağustos`a ertelettirdi

Kendine özgü tarzı ile izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatan ve geniş bir hayran kitlesine sahip Talha Bora Öge, nam-ı diğer Gölge`nin gösterisi sağanak yağış nedeniyle 21 Ağustos Pazar gününe ertelendi.

Çorum Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca vatandaşların iftar saatinden sonra eğlenceli vakit geçirmesi için düzenlenen Ramazan Sokağı`nda her gün farklı bir eğlence Çorumlulara sunuluyor.