10°C parçalı az bulutlu

10°C parçalı az bulutlu

N’apsak Bu Gençleri?

22 Kasım 2022 Salı

Çorum Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında gazeteci yazar Erol Erdoğan’ın konuşmacı olarak katılacağı "N'apsak Bu Gençleri?" isimli konferans düzenliyor.  Devlet Tiyatro Salonu’ndaki etkinlik 24 Kasım Perşembe günü saat 14.00’tebaşlayacak.

Kültür - sanat etkinliklerine ara vermeden devam ettiklerini belirten Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gazeteci-yazar Erol Erdoğan’ı Çorumlularla buluşturacaklarını açıkladı. Başkan Yardımcısı Yağbat, “Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan her türlü fedakârlığı gösteren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü tebrik ediyor, kendi günlerinde düzenleyeceğimiz “N’apsak Bu Gençleri” konulu konferansımıza öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz.” diye konuştu.

N’apsak Bu Gençleri?