Çözüm Merkezi

8°C kapalı

Namağlup voleybolculara baklava ikramı

18 Kasım 2022 Cuma

Türkiye Voleybol Federasyonu 1. Liginde mücadele eden ve yoluna yenilgisiz devam eden Çorum Belediyesi GSK Voleybol Takımı, hafta sonu TVF Spor Lisesi ile oynayacağı maçın hazırlıkların tüm hızıyla sürdürüyor.

Antrenmanlarına dolu dizgin devam eden voleybolculara Lila Pastanelerinden tatlı jesti geldi. Antrenman sonrası voleybolculara tatlı ikram eden Lila Pastanesi yöneticileri, takımın Efeler Ligi’ne çıkacağına inandıklarını belirtti.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Çorum Belediyesi GSK Başkanı Nadir Solak da yer aldı.

Foto Galeri

Namağlup voleybolculara baklava ikramı Namağlup voleybolculara baklava ikramı Namağlup voleybolculara baklava ikramı Namağlup voleybolculara baklava ikramı Namağlup voleybolculara baklava ikramı

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler