21°C az bulutlu

21°C az bulutlu

Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor

7 Kasım 2022 Pazartesi

Çorum Belediyesi’nin “Tanıyorum-Tanıtıyorum” gezileri devam ediyor.

Çorum’a yeni gelen üniversite öğrencilerinin şehrimizin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmesi amacıyla başlatılan “Tanıyorum-Tanıtıyorum” gezilerinin bu haftaki durağı Osmancık ve Oğuzlar oldu. Etkinliğe katılan öğrenciler iki ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetti.

Osmancık’ta Koyunbaba Köprüsü, Akşemseddin Camisi, Kandiber Kalesi, Koyunbaba Türbesi ve ilçe merkezini gezen öğrencilere rehberler eşlik etti. Osmancık’tan sonra Oğuzlar ilçesinin doğal güzellikleriyle buluşan üniversiteli gençler Obruk Barajı’nda tekne turu yaptı.

Geziye katılan öğrenciler, gezinin Çorum’un tarihi ve doğal güzelliklerini tanımak anlamında güzel bir aktivite olduğunu belirterek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Foto Galeri

Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor Öğrenciler, Çorum’u hem tanıyor hem tanıtıyor