20°C kapalı

20°C kapalı

“Öğretmenlerimiz Büyük Türkiye’yi inşa edecek nesilleri yetiştiriyor”

23 Kasım 2023 Perşembe

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle yaptığı yazılı açıklamada fedakârlığın ve sevginin timsali, geleceğimizin mimarı eli öpülesi öğretmenlerimizi saygı ve muhabbetle selamladığını ifade etti.

Başkan Aşgın mesajında geleceğin huzurlu, güvenli ve büyük Türkiye’sinin inşasında öğretmenlerimizin yetiştireceği nesillerin rol alacağının altını çizerek mesajını şu şekilde sürdürdü.

"Bizleri yetiştirip, bugünlere gelmemizde emeği olan, ülkemizdeki tüm evlatların yetişmesinde emeği olan ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi hayırla yâd ediyorum. Hayatta olanlarına uzun ömürler diliyorum. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadeleriyle; “Öğretmenlik dediğimizde aklımıza önce aşk gelir, sevda gelir, fedakârlık gelir. Doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine bu ülkenin her coğrafyasında, bu ülkenin evlatları için gayret sarf eden, emek harcayan insanlar akla gelir. Onun için öğretmenliğin bir sevda boyutu vardır. Öğretmenlerimize, çocuklarımızın yetiştirilmesinde büyük fedakârlıkları, emekleri başta olmak üzere, gösterdikleri şefkat ve sevgi için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Başkan Aşgın, mesajına “Öğretmenlerimizin çabası, gayreti, azmi ile çok daha iyi bir Çorum, çok daha güzel bir Türkiye ve daha iyi bir geleceğimizin olacağına en kalbi duygularımla inanıyorum. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, çalışmalarınızda üstün başarılar diliyorum.” diyerek son verdi.

Foto Galeri

“Öğretmenlerimiz Büyük Türkiye’yi inşa edecek nesilleri yetiştiriyor”