15°C hafif yağmur

15°C hafif yağmur

Rafadan Tayfa, Çorumlu miniklerle buluştu

15 Kasım 2023 Çarşamba

Türkiye’nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmlerinden Rafadan Tayfa’nıntiyatro ekibi, Çorumlu miniklerle buluştu.

Çorum Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik Devlet Tiyatro Salonunda sahnelendi. Salonu aileleriyle birlikte dolduran minikler Hayri, Mert, Kamil, Akın, Sevim ve Hale karakterleriyle birlikte şarkılar söyleyip keyifili vakit geçirdi.

Ailelerin de büyük ilgiyle izlediği Rafadan Tayfa ekibi çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Devlet Tiyatro Salonunu dolduran vatandaşlar belediye tarafından düzenlenen etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiğini ve son derece keyifli vakit geçirdiklerini ifade ederek, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Etkinliği çocukların arasında izleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgında çocukların mutluluklarına ortak oldu. Çocukların yüzlerindeki tebessüm görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Aşgın, “1 haftalık tatilde ne yaparsak en çok mutlu olurlar dedik. Rafadan Tayfa bunları en çok mutlu edecek budur diye düşündük ve davet ettik, sizlerle buluşturduk. Hepiniz bizim aydınlık yarınlarımızın teminatısınız. Sizin yüzünüzde tebessüm olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Çorum Belediyesi tarafından kurulan stantta ise çocuklara balon hediye edildi.

Foto Galeri

Rafadan Tayfa, Çorumlu miniklerle buluştu Rafadan Tayfa, Çorumlu miniklerle buluştu Rafadan Tayfa, Çorumlu miniklerle buluştu Rafadan Tayfa, Çorumlu miniklerle buluştu Rafadan Tayfa, Çorumlu miniklerle buluştu