8°C kapalı

8°C kapalı

RAMAZAN SOKAĞINDA KURAN-I KERİM TİLAVETİ

16 Ağustos 2011 Salı

Ramazan Sokağı, Kur`an-ı Kerim sesleriyle inledi. Türkiye`nin en ünlü hafızlarını Çorum`a getiren Çorum Belediyesi, Çorumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Fatih Camii İmam Hatibi Hafız Osman Şahin, Kadıköy İmam Hatibi Adem Karabaş, Eyüb Sultan Camii İmam Hatibi Erhan Mete, Eyüb Sultan Camii İmam Hatibi Emrullah Hatiboğlu, Süleymaniye Camii İmam Hatibi Ekrem Nalbant, Beyoğlu Büyük Piyade Paşa Camii İmam Hatibi İshak Demir`in katıldığı Kur`an-ı Kerim tilaveti dinleyenleri adeta mest etti.

Geceye Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü`nün yanı sıra Çorum Milletvekili TBMM İdari Amiri Salim Uslu, Çorum Milletvekilleri Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse`nin katıldığı programda Kuran-ı Kerim tilavetinin yanı sıra ilahiler ve sohbetler de yer aldı.

Program sonunda Milletvekilleri Salim Uslu, Cahit Bağcı, Murat Yıldırım, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ak Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse tarafından katılımcılara çiçek takdim edildi.