15°C hafif yağmur

15°C hafif yağmur

REKTÖR ALKAN’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE İADEYİ ZİYARET

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye iadeyi ziyarette bulundu.Başkan Külcü`nün makam odasında gerçekleşen görüşmede Hitit Üniversitesi ile Belediye`nin işbirliği masaya yatırıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Hitit Üniversitesi`nin Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile Türkiye`de sayılı üniversitelerin arasına gireceğinden inancının tam olduğunu belirterek, “Hitit Üniversitesi`nde yeni bir dönem başlamıştır. Bu dönem üniversitemizin atılım ve gelişim süreciolacaktır”; diye konuştu.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ise Üniversite ile şehri bütünleştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Üniversitemiz sadece mezun veren bir eğitim kurumu olmayacak. Kentimiz ile iç içe sorunların bilimsel olarak ele alındığı Resmi kurumlar, Sanayi, esnaf ile vatandaşlarla birliktelik içerisinde çalışan bir kurum olacağız”; dedi.