17°C az bulutlu

17°C az bulutlu

S PLAKADA SON ON BEŞ GÜN

14 Haziran 2011 Salı

Belediyemiz tarafından kanun gereği S plakası için Ticari Taşıt Tahsis Belgesi verilmeye devam ediliyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, İl Trafik Komisyonu tarafından uzatılan sürenin bu ayın sonunda dolduğunu belirterek bugüne kadar S plakası için müracaat etmemiş Ticari Tahsis Belgesi almayan ticari araç sahiplerinin bir an önce Belediye Zabıta Müdürlüğü`ne müracaat etmelerini istedi.

İşçi, memur ve öğrenci taşıyan servis araçlarıyla diğer toplu taşıma yapan araç sahiplerinin mutlaka S plakası alması gerektiğini vurgulayan Turhan Candan aksi takdirde araçlarını bu iş için kullanan kişilerin bundan sonra hiçbir şekilde personel taşıyamayacağını söyledi

S Plakası için Ticari Taşıt Tahsis Belgesi almak isteyen Yiğitcan Burak Tur yetkilileri dün Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne gelerek gerekli evrakları Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan`a teslim etti.