18°C az bulutlu

18°C az bulutlu

Sanayi esnafından Başkan Aşgın’a cami teşekkürü

1 Haziran 2023 Perşembe

Çorum Belediyesi’nin desteğiyle Çorum Sanayi Sitesi’ne inşa edilen Ahi Evran Camii’nin yapımı tamamlandı. Geçtiğimiz aylarda ibadete açılan cami için, cami yaptırma derneği yöneticileri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun ve Sanayi Sitesi Cami ve Mescit Yaptırma, Yaşatma Derneği yöneticileri Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı ziyaret etti.  Necmettin Uzun ve dernek yöneticileri, cami yapımının her aşamasında kendilerine destek veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

“Sizlerden Allah razı olsun”

Necmettin Uzun “Sanayi sitesindeki en büyük eksiklerden birisi camiydi. Bizlerle görüştüğünüzde cami yapımı konusunda söz vermiştiniz. 1200 kişilik camimizi desteklerinizle tamamlayarak ibadete açmış olduk. Sizlerden Allah razı olsun.” dedi.

“El birliği ile tamamlandı”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, cami yapımına katkıda bulunan dernek yönetimine ve hayırseverlere teşekkür etti.  Başkan Aşgın “Biz projesini hazırladık. Büyük bir kısmını da dernek olarak sizler yaptınız, biz de destek verdik. Son olarak minaresi inşa edildi. Çevre düzenlemesiyle çalışmalar tamamlanmış olacak.  Selçuk mimarisinde güzel bir cami oldu.  Biz de cami derneğimize ve destek veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Foto Galeri

Sanayi esnafından Başkan Aşgın’a cami teşekkürü Sanayi esnafından Başkan Aşgın’a cami teşekkürü