13°C kapalı

13°C kapalı

SAVAŞ’TAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu maçları nedeniyle Çorum`a gelen Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Çorum`a ilk defa geldiğini ifade eden Doç.Dr.Lütfü Savaş, Çorum`u çok gelişmiş bir şehir olarak gördüğünü söyledi.

Savaş, “Çorum çok güzel bir şehir. Ekonomisi ve sanayisinin iyi olduğunu biliyordum ancak bu kadar gelişmiş olabileceğini beklemiyordum. Kentiniz her yönüyle mükemmel bir şehir”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş`ı Çorum`da görmekten mutlu olduğunu belirterek, Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi Final Grubu`nda mücadele eden Antakya Belediyesi bayan basketbol takımına başarılar diledi.