13°C az bulutlu

13°C az bulutlu

Sevgi en kutsal bağdır

6 Haziran 2022 Pazartesi

Belediyemiz Veteriner işleri Müdürlüğü Evcil Hayvan Parkı ziyaretçi akınına uğruyor. Parkta bulunan birbirinden sevimli evcil hayvanlara özellikle çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Günümüzde hayvan sevgisinin kişisel gelişim üzerindeki olumlu etkilerinin tüm otoriteler tarafından kabul gördüğünü belirten Belediye Başkan Yardımcımız Lemzi Çöplü, “Çocuklarımızın Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Evcil Hayvan Parkını ziyaret etmelerini sağlamak için okullarla iş birliği yaparak öğrenci gruplarını bu parkımızda misafir ediyoruz. Öğrenciler, kümes hayvanları, küçükbaş hayvanlar, evcil hayvanlarla zaman geçiriyor, bağ kuruyor. Aynı zamanda gündelik hayatın yorgunluğunu atıyor ve terapi niteliğinde bir ziyaret gerçekleştiriyorlar” dedi.

Hayvan sevgisinin küçük yaşlarda kazanıldığını, hayvan sevgisine sahip bireylerin de çevrelerine ve insanlara karşı daha duyarlı bireyler olduklarını ifade eden Çöplü, tüm velilere çağrıda bulunarak çocuklarını Evcil Hayvan Parkına muhakkak getirmelerini istedi.

Foto Galeri

Sevgi en kutsal bağdır Sevgi en kutsal bağdır Sevgi en kutsal bağdır Sevgi en kutsal bağdır Sevgi en kutsal bağdır Sevgi en kutsal bağdır Sevgi en kutsal bağdır