15°C kapalı

15°C kapalı

Söğütlüevler’e 1000 ton sıcak asfalt

13 Kasım 2023 Pazartesi

Çorum Belediyesi tüm mahallelerde alt yapı ve asfalt çalışmalarını sürdürüyor.  Ulukavak Mahallesi’nde Söğütlüevler’de altyapı çalışmalarının ardından 1000 ton sıcak asfalt serimi yapıldı.

Çorum Belediyesi şehrin birçok noktasında altyapı ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Bu kapsamda Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ulukavak Mahallesi’nde altyapı ve tretuvar çalışması yapılan Söğütlüevler 3. Cadde, 44. Sokak, 62. Sokak ve 68. sokakların asfaltını da tamamladı.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, alt ve üst yapı çalışmaları kapsamında yoğun bir dönem geçirdiklerini söyledi. Bu yıl da şehrin farklı bölgelerinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Aşgın, 4 yılda 400 bin ton asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, Çorum'un her yerine ulaşımda konforu artırmak amacıyla yeni yol açma, yol genişletme çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Foto Galeri

Söğütlüevler’e 1000 ton sıcak asfalt Söğütlüevler’e 1000 ton sıcak asfalt Söğütlüevler’e 1000 ton sıcak asfalt Söğütlüevler’e 1000 ton sıcak asfalt