13°C kapalı

13°C kapalı

SP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BAŞKANI ZİYARET ETTİ

27 Nisan 2011 Çarşamba

Saadet Partisi Çorum Milletvekili Adayları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette Saadet Partisi İl Başkanı Ahmet Bölükbaş, Çorum Milletvekili Adaylarından Arif Ersoy ve Adnan Cıdık`ın yanı sıra İl Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu. Saadet Partisi Çorum Milletvekili Adayı Arif Ersoy, Türkiye`nin bölgede güçlü bir devlet olması için çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muzaffer Külcü, seçimlerin demokratik bir ortamda yapılması ve Türkiye`ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

`Erbakan`ın İsmi Caddeye Verilsin`

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Prof. Dr. Arif Ersoy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`den geçtiğimiz Şubat ayında hayatını kaybeden SP Genel Başkanı Necmettin Erbakan`ın isminin bir caddeye verilmesini istedi.

Erbakan`ın Çorum OSB`nin temelinin atılmasında, Şeker Fabrikası`nın yerinin bulunmasında, Obruk Barajı`nın projesinin hazırlanmasında ve çevre yolunun yapılmasında büyük emeğinin olduğunu belirten Ersoy, Belediye tarafından yapılan yeni bir yola Erbakan`ın isminin verilerek yaşatılması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Muhsin Yazıcıoğlu ile Necmettin Erbakan`ın isimlerinin mutlaka bir caddeye verileceğini ifade etti.