20°C kapalı

20°C kapalı

Spor oyunları etkinliğinde ödüller sahiplerini buldu

11 Mart 2024 Pazartesi

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği spor oyunları etkinliği final müsabakalarının ardından ödül töreniyle sona erdi.

Spor Oyunları etkinliklerini 2 bin 322 kişinin katılımıyla 10 kategoride gerçekleştirildi.  Bowling, dart, masa tenisi, satranç, langırt, penaltı atışı, 3×3 basketbol, ayak tenisi, corn hole ve geleneksel okçuluk branşlarında yapılan yarışmalar final müsabakalarıyla sona erdi.

Çorum Spor Oyunları etkinliklerinin ödül töreni Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü Şehit Abdullah Tayyip Olçok Spor Salonu’nda yapıldı. Törene AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

Müsabakalara katılan ve yarışan tüm sporcuları tebrik eden Başkan Aşgın “Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Çorum Spor Oyunları etkinliğimizde 2 bin 322 kişi 10 branşta yarıştı. Bu güzel bir başlangıç oldu. Önümüzdeki yıl daha kapsamlı bir etkinlik olacak.” dedi.

“Spor ve tesisleşmede Çorum altın çağını yaşıyor”

Spor ve tesisleşme konusunda Çorum’a altın çağını yaşattıklarını belirten Başkan Aşgın, Çorum’a Cumhuriyet tarihi boyunca ne kadar spor yatırımı yapıldıysa bunun 3 katını son 5 yılda hayata geçirdiklerini söyledi.

Yeni dönemde spora yönelik yatırımlara devam edeceklerini ifade eden Başkan Aşgın Çorum’a iki sentetik saha daha yapacaklarını açıkladı. Başkan Aşgın ayrıca yeni belediye binası karşısındaki alana genç park yapacaklarını ve bu parkın içerisine de e-spor merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Toplam 198 bin TL para ödülü verildi

Konuşmaların AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, takım ve sporculara ödüllerini verdi. Dereceye giren katılımcılara kupa ve madalyaları ile birlikte toplam 198 bin TL para ödülü verildi.

Foto Galeri