24°C az bulutlu

24°C az bulutlu

Su faturaları artık Halk Bankası’na da ödenebilecek.

15 Nisan 2010 Perşembe

Daha önce çeşitli bankalar ile yapılan anlaşmalar doğrultusunda su aboneleri için otomatik ödeme talimatını hizmete sokan Çorum Belediyesi, böylelikle vezneler önünde oluşan uzun kuyrukları ortadan kaldırmıştı.

Halk Bankası Şube Müdürü Cemal Kaçay ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün imzaladığı protokol ile birlikte bundan böyle su faturaları Halk Bankası`ndan da ödenebilecek.

Çorum Belediyesi`nin her zaman Çorumluların rahatı için çalışmalar yaptığını söyleyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, vatandaşların fatura ödemelerini yaparken yaşadıkları sıkıntıları bildiklerini, bunu önlemek için de gerekli önlemleri almaya devam ettiklerini söyledi.

İmza töreninde Belediye Hesap İşleri Müdürü Reyhan Kuşçu ile birlikte Halk Bankası çalışanlarından Salih Osman Fındık da hazır bulundu.