12°C kapalı

12°C kapalı

SÜNNET KIYAFETLERİ DAĞITILDI

15 Temmuz 2011 Cuma

16 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan Sünnet ve Dayanışma Şöleni`nde sünnet olacak çocuklar için sünnet kıyafetleri dağıtıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül`ün de katıldığı törenle dağıtılan sünnet kıyafetlerini alan çocukların sevinci gözlerinden okunuyordu. Pantolon, gömlek, yelek, asa, pelerin ve şapkadan oluşan sünnet kıyafetlerinin dağıtımı Belediye Konferans Salonu`nda gerçekleştirildi.

Anne ve babalarıyla sünnet kıyafeti dağıtım törenine katılan çocuklar, 16 Temmuz Cumartesi günü Sünnet Şöleni`nden sonra polikliniklerde Belediyemiz tarafından sünnet ettirilecek.