13°C kapalı

13°C kapalı

SÜNNET ŞÖLENİNE LATİF DOĞAN GELECEK

9 Haziran 2011 Perşembe

Belediyemiz her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sünnet Şöleni bu yıl 16 Temmuz`da yapılacak

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, her yıl yapılan ve artık geleneksel hale getirilen sünnet ve dayanışma şöleninde maddi durumu iyi olmayan dar gelirli ailelerin çocuklarının sünnet ettirilerek erkekliğe ilk adımlarını attıklarını söyledi.

Belediye tarafından düzenlenen Sünnet ve Dayanışma Şöleni”;nin dar gelirli vatandaşların büyük ilgisini çektiğini belirten Muzaffer Külcü, çocuklarını sünnet ettirmek isteyenlerin 13 Haziran 2011 tarihinden itibaren Beyaz Masa`ya müracaat edebileceklerini ifade etti.

Külcü, Hürriyet Parkı`nda düzenlenecek “Sünnet ve Dayanışma Şöleni”;nde ünlü sanatçı Latif Doğan tarafından konser verileceğini çeşitli eğlencelerin düzenleneceğini kaydederek, ” Belediyemizin Sünnet Şöleni öncesi sünnet olacak çocuklara sünnet elbisesi dağıtıp yine sünnet olacak yavrularımıza çeşitli hediyeler vereceğiz. Bu yıl yapacağımız sünnet şöleninde yaklaşık beş yüz çocuğumuzun sünnet olmasını bekliyoruz”; dedi.

16 Temmuz 2011 Cumartesi günü yapılacak Sünnet ve Dayanışma Şöleni`nden her zaman olduğu gibi araçlarla konvoy oluşturulacağını ifade eden Muzaffer Külcü, “Daha sonra Hıdırlık Camii`ne gidilerek orada metfun bulunan sahabelerin türbeleri ziyaret edilip, çocuklarımız ve aileleri ile birlikte dualar edilecektir”; diye konuştu.