11°C hafif yağmur

11°C hafif yağmur

TAPU VE KADASTRO’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

25 Mayıs 2011 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü`nün kuruluşunun 164. yılı etkinlikleri kapsamında Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yetkililerini makamında kabul etti.

Çorum Belediyesi ile Tapu Kadastro müdürlüklerinin ayrılmaz olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Kurumlarımız arasında ahenk içerisinde çalışmaya gayret ediyoruz. Tapu Kadastronun ayrı bir önemi var. Bu müdürlüklerimizin kayıtları ile çalışmalarımızı tamamlama imkanı buluyoruz. Tarihi bir geçmişi olan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü`nün kuruluşunun 164. yılını en içten dileklerimizle kutluyoruz”; diye konuştu. Daha sonra Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü`nün kuruluşunun 164. yılı nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye çiçek takdim edildi.