19°C kapalı

19°C kapalı

TBF’DEN BAŞKAN KÜLCÜ’YE TEŞEKKÜR

4 Mayıs 2011 Çarşamba

Türkiye Basketbol İkinci Ligi play-out müsabakaları için Çorum`da bulunan Türkiye Basketbol Federasyonu heyeti, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü makamında ziyaret etti.

Ziyaret Türkiye Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan Özgümüş ile TBF Merkez Hakem Kurulu Üyesi Ali Kemal Cimagil, Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer hazır bulunda.
Özgümüş, Çorum`da spora ve basketbola verdiği hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye teşekkür plaketi verdi. Heyet daha sonra Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya`yı ziyaret ederek bir süre görüştü.