7°C kapalı

7°C kapalı

THM KOROSU, RAMAZAN SOKAĞI’NA RENK KATTI

11 Ağustos 2011 Perşembe

Çorumluların Ramazan gecelerini renklendiren Ramazan Sokağı`nda Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği korosu sahne aldı. Koro, birbirinden güzel türküleri Ramazan Sokağı`na gelenler için seslendirdi.

Yapımı halen devam eden Meydan Camii yanında kurulan Ramazan Sokağı`nda etkinliklerin ardı arkası kesilmiyor. Her akşam ilginç programlarla vatandaşlara renkli dakikalar yaşatan sokağın Salı günkü konuğu Çorum Belediyesi Türk Hak Müziği Korosu oldu. Koro elemanları verdikleri açık hava konseriyle dinleyenleri eğlendirdi.

Gecenin sonunda Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül, günün anısına koro şefi Kazım Mercan`a çiçek takdim etti.

Çorum Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca vatandaşların iftar saatinden sonra eğlenceli vakit geçirmesi için iki yıldır oluşturulan Ramazan Sokağı`nda 12Ağustos Cuma günü Talha Bora Öge nam-ı diğer Gölge sahne alacak. Kendine özgü tarzı ile izleyenlerine keyifli dakikalar yaşatan ve geniş bir hayran kitlesine sahip Gölge, bir kez daha Çorumlularla buluşacak.

Ramazan Ayının başlangıcından itibaren iftardan sonra başlayan eğlenceler gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Her gün farklı bir eğlencenin yer aldığı Ramazan Sokağı, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Ramazan Sokağı`nda 13 Ağustos Cumartesi günü Mustafa Cihat Konseri, 14 Ağustos Pazar günü Kur`an-ı Kerim Tilaveti, 17 Ağustos Çarşamba günü Eşref Ziya Terzi Konseri, 18 Ağustos Perşembe Kasım Alper Özdemir Şiir Dinletisi, 20 Ağustos Cumartesi Grup Debu Konseri yer alacak.