16°C kapalı

16°C kapalı

Trap yarışlarına yoğun ilgi

7 Ağustos 2023 Pazartesi

Çorum Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği trap yarışlarının 8’incisi pazar günü gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören trap yarışlarına 16 ilden 276 sporcu katıldı.

Çorum Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ödüllü trap yarışmalarının 8’ncisi pazar günü Melikgazi Atış Poligonu’nda yoğun bir katılımla yapıldı. Çorum’dan ve il dışından aileleriyle birlikte yarışmaya katılan atıcılar güzel bir hafta sonu geçirdi.

Yarışmalar; profesyonel kadınlar, 21 yaş ve üstü profesyonel erkekler, 21 yaş ve altı profesyonel erkekler, 60 yaş ve üstü veteranlar, 18 yaş ve üstü avcılar genel kategorilerinde gerçekleşti.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da trap yarışlarına katılarak atış yaptı. Yarışmacılara başarı dileyen Başkan Aşgın, Çorum Belediyesi olarak sporun her branşına destek olamaya devam edeceklerini söyledi.  Başkan Aşgın, trap yarışlarına olan ilginin kendilerini memnun ettiğini dile getirerek “Daha güzelini yapmanın gayretinde olacağız.” dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar da, yerel yönetim konusunda Çorum’un çok şanslı olduğunu vurgulayarak “Gençlerin ve sporun her zaman yanında olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Çorum Atıcılık ve Avcılık Federasyonu İl Temsilci Yasin Yetim de, trap yarışlarının düzenlenmesinden ve atıcılık sporuna verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti.

Trap yarışları sonunda kategorilerinde dereceye giren yarışmacılara kupa, madalya ve para ödülleri takdim edildi.

Yarışlar sonunda kategorilerinde dereceye giren atıcıların listesi şu şekilde oluştu:

Profesyonel Erkekler (21 yaş ve üstü)

1.    Yasin Yetim

2.    Ahmet Deli

3.    Şahin Tayoğlu

4.    Mehmet Örtükoğlu

5.    Mehmet Ersavaş

6.    Fatih Koç

Avcılar Genel (18 yaş üstü)

1.    Uğur Kaya

2.    Halit Akkaya

3.    Umut Çağlar