13°C hafif yağmur

13°C hafif yağmur

Tuğçe Kandemir konserine yoğun ilgi

4 Ekim 2023 Çarşamba

Çorum Belediyesi, gençlik konserlerine tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü sanatçı Tuğçe Kandemir’i genç hayranlarıyla Kadeş Barış Meydanı’nda buluştu. Yoğun ilgi gören konserde meydan dolup taştı.

Gençlik Konserleri kapsamında Türkiye'nin sevilen sanatçılarından Tuğçe Kandemir Kadeş Barış Meydanı’nda sahne aldı. Konsere özellikle gençlerin ilgisi yoğun oldu. Erken saatlerden itibaren meydanı doldurmaya başlayan gençler, konser boyunca ünlü şarkıcının eserlerine eşlik etti. Tuğçe Kandemir, enerjisiyle ve sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. Kendisine özgü şarkıları ve sevilen eserleri seslendiren Tuğçe Kandemir, izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Foto Galeri