9°C parçalı bulutlu

9°C parçalı bulutlu

TURGUT BAYRAKTAR’A VEDA YEMEĞİ

14 Temmuz 2011 Perşembe

Çorum Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Turgut Bayraktar, Kadıköy hakimliğine atandı. Protokol üyeleri, Bayraktar`a veda yemeği verdi.

Ev sahipliğini Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün yaptığı veda yemeği Hasan Zahir Et Lokantası`nda verildi. Yemeğe Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ile birlikte Garnizon Komutanı J. Alb. Hakan Saraç, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Emniyet Müdürü Nejmettin Emre, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Erol Karataş, Baro Başkanı İbrahim Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Zeki Gül, Alper Zahir, Turhan Candan katıldı.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Hüseyin Turgut Bayraktar`a Çorum`a katkılarından ve hizmetlerinden ötürü ibrik hediye etti.