Çözüm Merkezi

1°C hafif kar yağışlı

Ünlü Ressamlardan “Sanat Buluşması” Sergisi

25 Temmuz 2022 Pazartesi

37.’nci Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında “Sanat Buluşması” etkinliklerine katılan ünlü ressamlar Velipaşa Hanı’nda sergi açtı.

Çorum’un tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin konu alındığı, 70 adet tuval üzerine farklı tekniklerle yapılan resimlerden oluşan sergi Çorum halkının ve sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Serginin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Açılışa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, sanat buluşması etkinliklerine katılan ressamlara teşekkür etti. Candan, konuk ressamlara plaket ve teşekkür belgesi takdim etti. Ressamlar da etkinlikleri düzenleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesi kesildi. Sergide yer alan resimler sanat galerisinde sergilenmeye devam edecek.

Foto Galeri

Çorum Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü | Tüm Hakları Saklıdır © 2022

أَعُوذُ بِكَلِمَاتِ اللَّهِ التَّامَّةِ مِنْ كُلِّ شَيْطَانٍ وَهَامَّةٍ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّةٍ

"Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

Vefat Edenler