14°C kapalı

14°C kapalı

UYSAL’DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

9 Haziran 2011 Perşembe

Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek bir süre görüştü.

Çorum`un spor faaliyetleri açısından önemli bir merkez olduğunu ifade eden Fatih Uysal, Çorum`da Türkiye Şampiyonasını düzenlemeyi planladıklarını söyledi.

Uysal, “Çorum tesisleri ve konaklama yerleri ile federasyonların dikkatini çeken iller arasında diyen Judo Federasyonu Başkanı Fatih Uysal, Çorumlu yöneticilerin ve Çorum halkının sıcak ve samimi yaklaşımının kendilerinin Çorum`da büyük organizasyonlar yapmaya teşvik ettiğini söyledi.”;

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise Çorum`un her türlü spor aktivitelerin yapılacağı bir il olduğunu belirterek, “Çorum son dönemlerde adeta sporun merkezi oldu. Yeni tesislerimiz ile Çorum`u Avrupa ve Dünya şampiyonalarının yapıldığı bir il haline getireceğiz”; şeklinde konuştu.